Вивчіть ілюстрації німецького художника Юліуса Шнор- ра фон Карольсфельда (1794-1872), які знаходяться на сторінці

Вивчіть ілюстрації німецького художника Юліуса Шнор- ра фон Карольсфельда (1794-1872), які знаходяться на сторінці 27. Сформуйте план цитат з тексту Біблії для розповіді про створення світу, знайшовши відповідну цитату до кожної з ілюстрацій.
Zvezdopad_Shaman

Zvezdopad_Shaman

Юліус Шнор-ра фон Карольсфельд (1794-1872) був видатним німецьким художником, відомим своїми ілюстраціями до Біблії. Його роботи часто супроводжували розповіді та оповідання з Святого Письма.

Для створення плану цитат з тексту Біблії для розповіді про створення світу, використовуючи ілюстрації Юліуса Шнор-ра фон Карольсфельда на сторінці 27, нам потрібно знаходити відповідні цитати до кожної з ілюстрацій. Наведу план з цитатами для кожної з ілюстрацій:

1. Ілюстрація зображає Бога, який створює небо та землю.
Цитата: "На початку Бог створив небо та землю" (Буття 1:1).

2. Ілюстрація зображає Бога, який створює рослини.
Цитата: "І сказав Бог: "Земля нехай родить зелене травою, рослинами, що сіють насіння, і плодними деревами, що плодоносять на землі, із власного роду плодами, у яких є насіння на землі". І сталося так" (Буття 1:11).

3. Ілюстрація зображає Бога, який створює світло.
Цитата: "І сказав Бог: "Хай буде світло!" І сталось світло" (Буття 1:3).

4. Ілюстрація зображає Бога, який створює сонце та місяць.
Цитата: "І сказав Бог: "Хай буде велике світило на просвітлення дня, аби розділяти його від темряви, і хай буде він світити на землю". І сталось так" (Буття 1:14).

5. Ілюстрація зображає Бога, який створює тварин.
Цитата: "І сказав Бог: "Хай породи водяних потріскають водою насяйникам, що мають життєвий дух, і птахи нехай пташать над землею під оголеним небом". І сталося так" (Буття 1:20).

6. Ілюстрація зображає Бога, який створює людину.
Цитата: "І створив Бог людину на власному подобі, на подобі Божій створив її, тварин, що в водах, що на землі, і на всіх крилатих птицях небесних" (Буття 1:27).

Отже, таким чином, план цитат з тексту Біблії для розповіді про створення світу, використовуючи ілюстрації Юліуса Шнор-ра фон Карольсфельда на сторінці 27, буде наступним:

1. "На початку Бог створив небо та землю" (Буття 1:1).
2. "І сказав Бог: "Земля нехай родить зелене травою, рослинами, що сіють насіння, і плодними деревами, що плодоносять на землі, із власного роду плодами, у яких є насіння на землі". І сталося так" (Буття 1:11).
3. "І сказав Бог: "Хай буде світло!" І сталось світло" (Буття 1:3).
4. "І сказав Бог: "Хай буде велике світило на просвітлення дня, аби розділяти його від темряви, і хай буде він світити на землю". І сталось так" (Буття 1:14).
5. "І сказав Бог: "Хай породи водяних потріскають водою насяйникам, що мають життєвий дух, і птахи нехай пташать над землею під оголеним небом". І сталося так" (Буття 1:20).
6. "І створив Бог людину на власному подобі, на подобі Божій створив її, тварин, що в водах, що на землі, і на всіх крилатих птицях небесних" (Буття 1:27).

Таким чином, цей план допоможе вам послідовно розповісти про створення світу, використовуючи ілюстрації Юліуса Шнор-ра фон Карольсфельда та відповідні цитати з Біблії.
Знаешь ответ?
Задать вопрос
Привет!
hello